Geef je

denken

handen en voeten

Wijzijn een filosofiepraktijk voor jong en oud

Wij zijn een  filosofiepraktijk voor jong en oud. Bij Denklus  kan iedereen vanaf 4 jaar zijn hersens trainen en veel ontdekken! Per leeftijd kan jij, ook online, meedoen aan oefeningen, spelletjes en gesprekken. Filosoferen is je gedachten de ruimte geven samen met anderen. Weg met de gebaande paden, weg met het harnas van regeltjes, wetjes en weetjes. Er is niets of niemand die bepaalt wat jij denkt. Iedere sessie bij Denklus filosofiepraktijk is uniek en deskundig door ons ontworpen. Alle sessies worden begeleid door professionele filosofische en pedagogische gespreksleiders. Geef je denken handen en voeten! filosofeer met ons mee in onze denkgemeenschap.

Ontwikkel

je taalvaardigheid, luistervaardigheid, creativiteit en zelfstandigheid samen met Denklus filosofiepraktijk!

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Doelgroepen

waar wij met veel plezier samen mee filosoferen.

Verhalen
Kwaak
Een luister- denk- en kijkverhaal voor kleuters. Over een zielige eend die al het werk doet op de boerderij. Spannend, zielig en mooi tegelijk! Met filosofische vragen om over te denken en te praten met elkaar.
Bekijk
Koekoek
Een verhaal om over te praten met je kind, om samen na te denken over hoe je een nest moe maken en... hoe de jonge koekjes nou eigenlijk leerden koekoek zeggen als ze niet zijn opgevoed door hun eigen koekoeksouders?
Bekijk
Wolf en de lammetjes
Dit is een kijk- en luisterverhaal voor kleuters tot 7 jaar; mooi voor de taalontwikkeling van het kind.
Bekijk
Previous
Next
Verhalen

om samen over te filosoferen.

Met filosofische vragen om over te denken, te spelen, en te praten met elkaar.

illustration-people-3
Kom langs

in de Denklus filosofiepraktijk.

Maak een afspraak met Denklus filosofiepraktijk en doe mee met één van onze sessies filosoferen. Online, offline, op school, BSO, bibliotheek of in de fijne werkplaats van Denklus. Heb jij zelf een onderwerp gekozen om over te denken, te praten en te spelen of een groep vrienden waarmee je wilt nadenken? Laat het ons weten! Iedere denk-klus sessie is uniek ontworpen en wordt begeleid door een professioneel academisch opgeleid filosoof en pedagoog. Wij zijn gecertificeerd in het begeleiden van filosofische gesprekken (Socratisch, dialogisch en Comunity Of Philosofical Inquiry) En wij werken Nederlands en Engelstalig. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens of vul ons online contactformulier in. Wij laten snel van ons horen! Let op: neem altijd eerst contact met ons op voordat je een sessie boekt.

of

Silkeborg 79
Capelle aan den IJssel

2905 AT
Nederland

E-mail:
info@denklus.nl