Filosoferen met kinderen 9-12 jaar; geef een goed gesprek kado

25,00

 

  • Datum en tijd : Zelf te kiezen
  • 20-30 minuten
  • Locatie:  ZOOM online met uitnodiging via de mail
  • Kinderen: leeftijd 9-12 jaar
  • Eén op één; individueel, of met een groepje van maximaal 4
  • Thema: stel een vraag met waarom?

Filosoferen met kinderen 9-12 jaar; geef een goed gesprek kado

Wil je een origineel kado geven met de feestdagen of gewoon voor een verjaardag? Geef een goed gesprek kado voor jouw kind, kleinkind, neef of nicht of….andere dierbare(n).

Met deze kadobon draag je niet alleen bij aan de algemene autonome ontwikkeling van de ontvanger, maar ook aan de wereldoriëntatie, 21ste eeuwse vaardigheden, taalvaardigheid, assertiviteit en leerontwikkeling!

Filosoferen met kinderen 9-12 jaar 

Filosoferen met kinderen 9-12 jaar is een één op één kort onderzoekend filosofisch gesprek. Een gesprek dat jij kan voeren met kinderfilosoof Karin Glaubitz. Karin maakt een speciale denk-praat- plek online helemaal alleen voor jou op afspraak. Gedurende 20-30 minuten mag jij te gast zijn in deze virtuele denkhoek. Denken doe je samen met Karin door vragen te stellen en te praten over een onderwerp uit jouw dagelijks leven. Dat is de filosofie in het alledaagse! Waarom heb je schoenen aan? Eet jij altijd een ontbijt? Welke weg loop jij naar school? Is dat altijd dezelfde. Waarom vier jij kerstfeest? Over al deze vragen kan je filosoferen met Karin :Waarom is dat zo?  Doe jij dat ook zo? Hoe doe jij dat? Waarom doe je dat? Moet dat ook altijd? Dat zijn heerlijke vragen!

Een sessie filosoferen met kinderen 9-12

In deze korte sessie gaat  Karin Glaubitz van Denklus online filosoferen met jou!. Van te voren kan jij een tijdstip kiezen waarop jij wil komen nadenken met Karin. Je mag zelf een onderwerp kiezen waarover je graag wil denken en praten. Dat doe je door een waaromvraag te stellen waarover jij zelf met Karin na wil denken.

Aanmelden

Als je een kadobon hebt ontvangen kan jij een datum en tijd kiezen voor jouw gesprek. Dat doe je zo: Schrijf een e-mail naar info@denklus.nl.
Schrijf een paar data en tijden waarop jij graag een afspraak maakt met Karin.
Noteer ook je naam , je leeftijd en een paar zinnen op over jezelf. En een vraag op waarover je wilt praten. Let op! Maak een vraag die begint met waarom.  Over deze vraag gaan we dan samen denken.  Je hoeft niets bijzonders te weten of te kunnen. Lekker ontspannend een interessant denkgesprek. Dat geeft jouw denken handen en voeten!
Je ontvangt dan een reactie van Karin met een voorstel van datum en tijd. Je mag ook eerst bellen: 0653425593

 

Voorbereiding

stuur een mail of bel. En verder hoef je niets van te voren te doen.

Heb je zin om thuis aan de slag te gaan? Filosoferen thuis kan met dit leuke ingesproken verhaal. Er zijn ook vragen en creatieven opdrachten bij. Het gaat over dieren die verzamelen voor de winter.

Voorbeeld filosoferen thuis over het varkentje 

voorbeeld over verzamelen voor de winter

Betaling
iDeal of via handmatige overschrijving uiterlijke 1 week voor datum. Bij afzegging korter dan 24 uur van te voren wordt het bedrag voor de sessie in rekening gebracht. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Na betaling ontvang je een kadobon per mail. De ontvanger kan zelf contact opnemen met denklus voor een afspraak.