Agenda

Deze activiteiten staan er op het programma van Denklus. Doe je mee? Online, op locatie of in de praktijk. Schrijf je in en reserveer een plek. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Januari

Februari

Maart

April

 • -

Mei

Juni

Juli

Augustus

 • -Filosoferen met kinderen op vakantie
  -Filosoferen met kinderen op vakantie 2/8, 9/8,16/8, 23/8 ma-ochtend

  Denklus gaat over grenzen!
  In de zomervakantie gaat Denklus wekelijks on line filosoferen met kinderen op vakantie. We maken een groepje met kinderen van 6-10 jaar. Ben je op vakantie? Waarom ben je op vakantie? Wat is vakantie? Heb je vakantie nodig? Wat heb je gedaan of wat ga je doen? Moet je een plan maken om iets te kunnen doen? Wat mag jij eten op vakantie? Doe je elke dag hetzelfde? Wie zijn jouw vrienden op vakantie? Waarom? Al deze vakantieonderwerpen en meer komen aan de orde. Elke keer is er een verhaal, gesprek, een spelletje.

September

Oktober

 • -

November

 • -

December

 • -

Weetjes

Hier komen binnenkort een aantal leuke wetenswaardigheden te staan.

Kom langs

in de Denklus praktijk.

Maak een afspraak en doe mee met één van onze sessies. Online, offline, op school, BSO, bibliotheek of in de fijne werkplaats van Denklus. Heb jij zelf een onderwerp gekozen om over te denken, te praten en te spelen of een groep vrienden waarmee je wilt nadenken? Laat het ons weten! Iedere sessie is uniek ontworpen en wordt begeleid door een professioneel academisch opgeleid filosoof en pedagoog. Wij zijn gecertificeerd in het begeleiden van filosofische gesprekken (Socratisch, dialogisch en Comunity Of Philosofical Inquiry) En wij werken Nederlands en Engelstalig. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens of vul ons online contactformulier in. Wij laten snel van ons horen! Let op: neem altijd eerst  contact met ons op voordat je een sessie boekt.

of

illustration-tree-2

Silkeborg 79
Capelle aan den IJssel

2905 AT
Nederland

E-mail:
info@denklus.nl