Denk-Inn Filosoferen met kinderen 10+Maart

25,00100,00

  • Maart: 6, 13, 20, 27
  • Tijd: woensdag 10.00 -11.00
  • Locatie: Denklus online
  • Leeftijd: 10+  jaar
  • Thema uit het alledaagse
  • Prijs: 25 euro
  • Maximaal aantal deelnemers 8

Denk-Inn filosoferen met kinderen 10+ 

Denk-Inn filosoferen met kinderen 10+ jaar is kort onderzoekend filosofisch gesprek. Een gesprek dat jij , samen met anderen,  kan voeren met kinderfilosoof Karin Glaubitz.  Denken doe je samen met Karin door vragen te stellen en te praten over een onderwerp uit jouw dagelijks leven. Dat is de filosofie in het alledaagse! Waarom vier jij feest?  Waarom is  dat zo? Doe jij dat ook zo? Hoe doe jij dat? Waarom doe je dat? Moet dat ook altijd?  Wat is licht? Is het overal? Hoe werkt het? Moet een dokter altijd iedereen beter maken? Dat zijn heerlijke vragen! Over al deze vragen kan je filosoferen met Karin

Lees meer over 10+

Denk-inn sessies filosoferen met kinderen 7 -10 jaar

Ook dit seizoen  gaat Karin Glaubitz van Denklus online filosoferen met kinderen in de Denk-inn.

Aanmelden

  Meld je aan via de website en verder hoeft je niets bijzonders te weten of te kunnen. Lekker ontspannend een interessant denkgesprek. Dat geeft jouw denken handen en voeten!

 

Voorbereiding

Vul bij de aanmelding je eigen naam in, je leeftijd en als je zin hebt een vraag waarover jij wilt praten. En verder hoef je niets te doen.

Heb je zin om thuis aan de slag te gaan? Filosoferen thuis kan met dit leuke ingesproken verhaal. Er zijn ook vragen en creatieven opdrachten bij. Het gaat over dieren die verzamelen voor de winter.

Voorbeeld filosoferen thuis over het varkentje 

voorbeeld over verzamelen voor de winter

Betaling
iDeal of via handmatige overschrijving  Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.