Aanbieding!

Filosoferen met kinderen wekelijks in de praktijk van Denklus juli

25,0090,00

 

  • Juli; 1 en 8
  • Wekelijks op maandagmiddag
  • Tijd: 16.00-17.00
  • Locatie praktijk van Denklus
  • Doelgroepen; groepjes van 6-9 jaar
  • Prijs per maand 45 euro
  • Thema: wisselende thema’s uit het alledaagse

Filosoferen met kinderen

Filosoferen met kinderen doen we door vragen te stellen en te praten over dingen uit het dagelijks leven. Waarom is dat zo?  Doe jij dat ook zo? Hoe doe jij dat? Waarom doe je dat? Moet dat ook altijd? Dat zijn heerlijke vragen!  Je kan ze wel duizend keer per dag stellen. Wat nou als je samen met andere kinderen op onderzoek uitgaat en jullie zelf allerlei verschillende antwoorden op die vragen vinden? Dat zou toch gaaf zijn?

Sessies filosoferen met kinderen over het alledaagse in de praktijk.

 Denklus filosofeert wekelijks met kinderen in de praktijk. We maken een groepje met kinderen van 7-10 jaar.

Ben je net terug van vakantie?  Wat heb je gedaan op school of thuis? Hoe ging jij vandaag naar school of niet? Wat mag jij eten? Doen we elke dag hetzelfde? Wie zijn jouw vrienden? Waarom? Al deze onderwerpen en meer komen aan de orde. Elke keer is er een verhaal, gesprek, een spelletje.

Thuis in de praktijk van Denklus

Je voelt je waarschijnlijk snel thuis in de praktijk van Denklus bij Karin Glaubitz. We hebben een knusse plek om met elkaar aan tafel te zitten. Je krijgt veel professionele aandacht. We werken met kleine groepjes van maximaal 5 kinderen.  Je krijgt iets te drinken èn een gezonde consumptie!

 

Creatieve opdracht

Bij elke sessie krijg je ook een kleine creatieve opdracht; over het besproken onderwerp maak je een foto, een tekening   een collage en nog veel meer.

Thuis aan de slag?

Heb je zin om thuis aan de slag te gaan? Filosoferen thuis kan met dit leuke ingesproken verhaal. Er zijn ook vragen en creatieve opdrachten bij. Het gaat over een olifantenei. Wat is dat nou weer? Kan een olifant wel een ei leggen? 

Voorbeeld filosoferen thuis

Betaling
iDeal of via handmatige overschrijving uiterlijke 1 week voor datum. Bij afzegging korter dan 24 uur van te voren wordt het bedrag voor de sessie in rekening gebracht. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.