Filosoferen met kleuters; geef een goed gesprek kado

25,00

 

  • Datum en tijd : Zelf te kiezen
  • 30 minuten
  • Locatie:  ZOOM online met uitnodiging via de mail
  • Kleuters
  • Eén op één; individueel, of met een groepje van maximaal 4
  • Thema: stel een vraag met waarom?

Filosoferen met kleuters; geef een goed gesprek kado

Wil je een origineel kado geven met feestdagen of gewoon voor een verjaardag? Geef een goed gesprek kado voor jouw kind, kleinkind, neef of nicht of….andere dierbare(n).

Met deze kadobon draag je niet alleen bij aan de algemene autonome ontwikkeling van de ontvanger, maar ook aan de wereldoriëntatie, 21ste eeuwse vaardigheden, taalvaardigheid, assertiviteit en leerontwikkeling!

Filosoferen met kleuters 

Filosoferen met kleuters is een korte sessie van 30-45 minuten met 1-4 keuters.  Kinderfilosoof Karin Glaubitz heeft speciaal voor de kleuters mooie verhalen, beelden, vragen en creatieve opdrachten. De kleuters worden persoonlijk betrokken in de sessie en kunnen meepraten en spelen . Karin maakt een speciale denk-praat- plek online voor jou op afspraak. Gedurende de sessie mag jij te gast zijn in deze virtuele denkhoek. Denken en spelen  doe je samen met Karin door een mooi verhaal te kijken en te luisteren, vragen te stellen en te praten over een onderwerp uit een mooi verhaal èn jouw echte , dagelijkse leven. Dat is de filosofie in het alledaagse! Waarom heb je schoenen aan? Eet jij altijd een ontbijt? Welke weg loop jij naar school? Is dat altijd dezelfde? Waarom vier jij feest? Over al deze vragen kan je filosoferen met Karin :Waarom is dat zo?  Doe jij dat ook zo? Hoe doe jij dat? Waarom doe je dat? Moet dat ook altijd? Dat zijn heerlijke vragen!

Een sessie filosoferen met kleuters

In deze korte sessie heeft   Karin Glaubitz van Denklus online een mooi verhaal voor jou! Van te voren kan jij een tijdstip kiezen waarop jij wil komen luisteren, praten en knutselen met Karin.

Aanmelden

Als je een kadobon hebt ontvangen kan jij een datum en tijd kiezen voor jouw gesprek. Dat doe je zo: Schrijf een e-mail naar info@denklus.nl.
Schrijf een paar data en tijden waarop jij graag een afspraak maakt met Karin.
Noteer ook je naam,  je leeftijd en een paar zinnen op over jezelf. Je hoeft niets bijzonders te weten of te kunnen. Lekker ontspannend een interessant luister-, speel- en  denkgesprek. Dat geeft jouw denken handen en voeten!
Je ontvangt dan een reactie van Karin met een voorstel van datum en tijd. Je mag ook eerst bellen: 0653425593

 

Voorbereiding

stuur een mail of bel. En verder hoef je niets van te voren te doen.

Heb je zin om thuis aan de slag te gaan? Filosoferen thuis kan met dit leuke ingesproken verhaal. Er zijn ook vragen en creatieven opdrachten bij. Het gaat over dieren die verzamelen voor de winter.

Voorbeeld filosoferen thuis over het varkentje 

voorbeeld over verzamelen voor de winter

Betaling
iDeal of via handmatige overschrijving uiterlijke 1 week voor datum. Bij afzegging korter dan 24 uur van te voren wordt het bedrag voor de sessie in rekening gebracht. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Na betaling ontvang je een kadobon per mail. De ontvanger kan zelf contact opnemen met denklus voor een afspraak.