Aanbieding!

Denk-Inn Filosoferen met kinderen 4+ jaar juli

Oorspronkelijke prijs was: €25,00.Huidige prijs is: €12,50.

 

  • woensdagochtend: 3 en 10 juli
  • Tijd: 9.00-9.30 uur
  • locatie: Denklus online
  • thema: wisselend
  • leeftijd: 4+ jaar
  • maximaal aantal deelnemers: 5

Denk-Inn filosoferen met kinderen 4+ jaar 

Denk-Inn filosoferen met kinderen 4+ jaar is kort onderzoekend filosofisch gesprek met een klein groepje,  max 4 deelnemers. Een gesprek dat jij samen met andere kinderen  kan voeren met kinderfilosoof Karin Glaubitz.  Karin heeft voor de kinderen altijd een verhaal met veel mooie en leuke plaatjes en vragen. Gedurende 30-45 minuten mag jij met andere kinderen vragen stellen, spelen, luisteren, tekenen en praten. Denken doe je samen met Karin door vragen te stellen en te praten over een onderwerp uit jouw dagelijks leven. Dat is de filosofie in het alledaagse! Waarom heb je schoenen aan? Eet jij altijd een ontbijt?  Is dat altijd hetzelfde? Kan het anders? Waarom vier jij feest?  Waarom is  dat zo? Doe jij dat ook zo? Hoe doe jij dat? Waarom doe je dat? Moet dat ook altijd?   Hoe werkt het?  Dat zijn heerlijke vragen! Over al deze vragen kan je filosoferen met Karin.

Aanmelden

Je kan je per maand aanmelden. Je hoeft niets bijzonders te weten of te kunnen. Lekker ontspannend een interessant denkgesprek. Dat geeft jouw denken handen en voeten!

 

Voorbereiding

Vul bij de aanmelding je eigen naam in, je leeftijd en als je het leuk vindt een vraag waarover jij wilt praten. En verder hoef je niets te doen.

Heb je zin om thuis aan de slag te gaan? Filosoferen thuis kan met dit leuke ingesproken verhaal. Er zijn ook vragen en creatieven opdrachten bij. Het gaat over dieren die verzamelen voor de winter.

Voorbeeld filosoferen thuis over het varkentje 

voorbeeld over verzamelen voor de winter

Betaling
iDeal of via handmatige overschrijving . Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.